Sabies que...

...el cost anual del govern de Castellbisbal és de 339300 €?

El cost anual del govern de Castellbisbal és de 339300 €. Això representa el 1,6% del pressupost de l'ajuntament.

Aquest cost inclou:

  • Els sous de l'alcalde i els regidors amb dedicació completa o parcial

  • Les dietes per assistència a junta de govern de les regidores de l'equip de govern sense dedicació completa o parcial

  • L'assignació als grups municipals

  • Les dietes per assistència al Ple Municipal pels regidors de l'oposició i les regidores de l'equip de govern sense dedicació completa o parcial


Us adjuntem a la foto amb totes les quantitats que reben els partits polítics i per quin concepte ho reben.

...les portes giratòries també funcionen a Castellbisbal?

Dolors Conde, regidora del PSC a Castellbisbal, ho ha tornat a fer!! Ha aconseguit ser col·locada a dit a l'ajuntament de Rubí per la seva amiga, i alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martinez.

Dolors Conde ha aconseguit ser contractada com a personal eventual, també conegut com càrrec de confiança, com a cap de gabinet de l'alcadessa de Rubí i pel qual percebrà un sou brut de 50000 € anuals.


Des de la CUP Castellbisbal no tindríem res a dir si no fos perquè això és una porta giratòria i un tracte de favors dins del PSC. Només cal recordar que Dolors Conde va contractar, quan era alcaldessa a Castellbisbal, a Rafa Güeto com a càrrec de confiança i ara el PSC de Rubí, amb Rafa Güeto al govern li torna el favor a Dolors Conde.


Aprofitem per denunciar aquesta situació i posar un mirall davant la gent que està a la política per lucrar-se, no com a servei públic.


Us adjuntem a la foto tots els sous anuals que cobrarà com a càrrec de confiança a Rubí, com a regidora a l'oposició a Castellbisbal i com a vocal del Consell Comarcal del Vallès Occidental. No hem pogut accedir a si cobra algun sou com del PSC directament ja que és informació reservada que no coneix ni la pròpia militància del PSC