Qui forma part de la llista de la CUP Castellbisbal?

Marta Serra

Ripollesa de naixement i potaroja per amor, vull un poble de carrers i places plens i transitats. On els comerços bullin d'activitat.

En definitiva, un poble on s'hi faci vida i on s'hi respiri FUTUR

Miguel Angel Montero

Vecino de Castellbisbal desde hace 15 años, trabajo en un instituto de investigación biomédica. Colaborador en voluntariado de àmbito local, guitarrista en grupo de Punk-rock PHRock


"Sin cultura no se construye nada"

Sabina López

Vecina de Castellbisbal, toco la bateria en un grupo. Entusiasta y colaboradora en políticas sociales. Feminista hasta la médula. Y este domingo hay que ir a por todas 🤟🏻

Txell Pérez

Filla de la ca l'Angelina de la Caixa😘.. i mare d'una preciosa nena en plena adolescència 😍😅..

Ex-jugadora del Futbol Sala Castellbisbal ⚽ i actualment, col.laboro amb diverses Protectores d'Animals 🐶❤

I com deia la gran Maria-Mercè Marçal: A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida.

I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.💪👏

Albert Pastallé "Salvanu"

47 anys, fill de Castellbisbal. Pare de família, Tècnic en Transport Sanitari. Vinculat a entitats esportives i culturals dels nostre poble.

Promoure la creació d'un espai únic per a la gent gran i que es faci recuperant patrimoni, ha de ser una prioritat per Castellbisbal.

Oriol Pidelaserra

Músic. Treballa a l’Escola de Música compartint el que l’apassiona amb alumnes de totes les edats.

Amb ganes que tots els castellbisbalencs tinguin la opció de participar activament en la presa de decisions de qualsevol àmbit.

Pere Navarra

? anys. Emprenedor jubilat. Activista i aventurer. Carrer, carrer, carrer...


"Lluitem per una sala de vetlles, per a què jo en sigui el primer servei"

Josep Dolset

37 anys. Professor accidental de matemàtiques i tecnologia. Adoptat a Castellbisbal des de fa 7 anys i pare de dues preciositats. Amb ganes de canviar coses des de @SomEnergia

Olga Mateo

21 anys. Periodista i estudiant de Relacions Internacionals. Militant de l’Esquerra Independentista a Castellbisbal. Vinculada a l’educació en el lleure i enamorada de les activitats culturals.


"Sabem que és en el poble on resideix la major eina de canvi, per això ens proposem ser la vostra veu"

Nil Roig

Estudiant a l’Institut Castellbisbal i futur tècnic d’energia renovables. Model de Salvador Model, activista LGBTI, vinculat a la Crida LGBTI i militant de la Joventut de l’Esquerra Independentista a Castellbisbal.

Jordi Playà "Plaka"

Des de molt jove, he estat vinculat a moltes entitats del poble, tant socials com esportives, com ara UE Castellbisbal, el Futbol sala, l'esplai, els atabalats, diables, Cuca, Capsigranys, Demac, el Ternal... Per això sóc conscient de la importància que té per a la vila el conjunt associatiu i les entitats, que han de ser una potent eina per dinamitzar i potenciar la cultura de poble, apostem per un equipament, que doni cabuda a tot aquest moviment que ha de ser capdal en el dia a dia de la vila. Volem un Ateneu Popular que agrupi la gran part d'entitats, que treballen sense ànim de lucre per un poble millor, desde la casa de Andalucía, fins les Cuques, passant per els grups musicals del poble i les entitats esportives.